Türk hacker, Donald Trump’ın sitesini hackledi

Türk hacker, Donald Trump’ın sitesini hackledi

Türk hacker , Donald Trump’ın Seçim Kampanyası Sitesini Hackledi

Ünlü Türk hacker Skorsky, Müslüman karşıtı söylemleriyle gündeme gelen ABD Başkan Adayı Donald Trump’ın seçim kampanyası sayfasını hackledi.

Donald Trump geçtiğimiz hafta Müslümanları hedef alan bazı tartışmalı açıklamalar yapmış ve onların ABD’ye girişinin yasaklanması gerektiğini söylemişti.Bu Sözlerini Hedef Alan Skorsky üyeleri bir girişimde bulundu.

Skorksy ve Turkhackteam üyeleri, İslamofobik söylemleriyle gündeme gelen ABD Başkan Adayı Donald Trump’ın kampanya sayfası www.donaldjtrump.com’u hackledi. Hackleme sonrası site başka bir sayfaya yönlendirilirken, yeni sayfa Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın fotoğrafı ile ‘Ya haddini bileceksin ya da haddini bildireceğiz’ yazısı ve ezan sesiyle açıldı. Bir süre bu şekilde kalan site, Trump’ın ekibinin uzun uğraşları sonucu düzeltilebildi. Sitenin girişine ise güvenlik sayfası konuldu.

Operasyonla ilgili bir açıklama yapan Skorsky, “Bu operasyonu Trump’ın insanlığa, dinlere karşı ırkçı yaklaşımından dolayı bunları yaptık. Kendisine yönelik operasyonlara yapmaya devam edeceğiz. Müslüman terörist olamaz”

“Dünya geneli Donald Trump’a tepki gösteriyor”

 Müslümanlara karşı kullandığı sert sözlerle dünyanın tepkisini çeken Donald Trump’ın,  ABD’yi dünyadan koparmak isteyen ve pasaportu dahi olmayan kesimlere hitap ettiğini söyledi.

Donald Trump’ın asıl hedefi Cumhuriyetçi Parti’de oyların yüzde 50’sini almak olduğunu ifade eden Şirin “Dünya genelinde tepki gelmesi Trump’ın işine geliyor. New York Times başta olmak üzere birçok medya Trump’ı eleştriyor.Fakat,Donald Trump’ın destekçileri bunları göremiyor.

Avrupa’daki demografik yapıyla ABD’deki yapının farklı olduğunu belirten Şirin, “Avrupa ve ABD çok farklı iki mecra. Avrupa’da tarihten gelen bir İslamofobi var. Türk korkusu var. Ama ABD’de Türklere karşı bilinen bir tavır yok” söyleminde bulundu

bilgi güvenliği,bilgi güvenliği danışmanlığı,siber güvenlik,siber saldırı,hacker,donald trump,

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir